duminică, 12 aprilie 2009

PARCARE DALLI, CUM L-A FENTAT DORIN COCOS PE SORIN OPRESCU?

PARCARE DALLI, CUM L-A FENTAT DORIN COCOS PE SORIN OPRESCU? - 03 Octombrie 2008

Dalli, firma infiintata de Dorin Cocos, sotul Elenei Udrea, a pus mana, in plin razboi cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pe 106 locuri de parcare in spatele noii cladiri a Tribunalului Bucuresti, din Bulevardul Unirii nr. 37.

Comisia Tehnica de Circulatie, a carei componenta inca nu fusese schimbata, s-a intrunit la 26 iunie si a dat avizul la numai cateva zile dupa alegeri, cand vechea echipa a primarului Videanu inca isi mai putea spune cuvantul, scrie Jurnalul National.

Astfel, Dalli a scapat de situatia in care Oprescu ar fi trebuit sa fie cel care sa-si de acordul. Firma infiintata de Dorin Cocos si-a amplasat oamenii pe terenul respectiv inca de la sfarsitul lui august.

Oamenii care lucreaza in aceasta zona se plang insa ca au ramas fara locuri de parcare.

"Ne-am intors din concediu si ne-am trezit ca nu putem lasa masina in fata sediului pentru ca ni se percepe taxa de parcare.

Peste noapte a aparut firma Dalli aici, nu stim cum, chiar dupa ce Oprescu a spus ca le anuleaza contractele. Au desenat niste linii cu vopsea alba pe asfaltul turnat de primarie, si-au pus panourile si ne iau banii pentru asta", sustin cei revoltati de situatie.

Desi, din punct de vedere teoretic, Dalli aduce municipalitatii 55,5% din incasari, Primaria Capitalei a pierdut din cauza parcarilor Dalli peste 2 milioane de euro, contractul fiind semnat din 1995.

Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu: