duminică, 26 aprilie 2009

TORTIONARII COMUNISTI EVREI MASONI AU IMPLEMENTAT COMUNISMUL IN ROMANIA IN 1944 SI IN 1989 L-AU UCIS PE CEAUSESCU PENTRU CRIMELE LOR

BASINA CHIOARA, ZIS SI BASESCU CHIORU-KAOZARUL IMPREUNA CU EVREII MASONI AU CONDAMNAT CRIMELE DIN PERIOADA COMUNISTA.
TORTIONARII CONDAMNA CRIMELE COMISE DE EI, DAR CRIME FARA CRIMINALI.
DE FAPT ESTE UN ACT DE TRADARE NATIONALA,IPOCRIT, FALS, DE FALSIFICARE A ISTORIEI ROMANIEI SI DE APARARE SI PROTEJARE A ADEVARATILOR CRIMINALI SI TORTIONARI AI ROMANIEI.
CEAUSESCU A FOST CONDAMNAT SI UCIS PENTRU CA ACESTI EVREI MASONI SA POATA SCOATE TARA LA VANZARE SI PENTRU A EXTERMINA CETATENII EI.
DE RASUL CURCII TORTIONARII EVREI MASONI CARE AU ADUS COMUNISMUL SI AU UCIS MILIOANE DE ROMANI CARE ERAU IMPOTRIVA COMUNISMULUI STRIGA: JOS COMUNISMUL
ACUM DUPA LOVITURA DE STAT DIN 1989 ORGANIZATA SI FINANTATA DE EVREII DIN TOATA LUMEA, AU VENIT CU ARMA EVREIASCA DE DISTRUGERE A ROMANIEI:PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA SI DISPONIBILIZAREA CU CARE A DISTRUS INDUSTRIA SI ECONOMIA ROMANIEI SI SI-AU FACUT EI INDUSTRIE SI ECONOMIE PARTICULA CU CARE FURA TOT RADE TOT.

In perioada celui de al II lea razboi mondial numerosi militari din armata romana au dezertat si s-au predat trupelor sovitice printre acestia se aflau Emil Bodnaras, Gogu Radulescu si alti, iar dupa victoria sovieticilor au fost adusi in romania unde au dobandit pozitii cheie in partidul comunist si statul roman.
Dupa terminarea razboiului Churchill, Roosevelt si Stalin au impartit Europa in zone de influenta.
In 1944 Marea Britanie, SUA si URSS la conducerea Romaniei au instalat numerosi cetateni evreii precum: Iosif Kisinevski, Teohari Georgescu, Ana Pauker, Lothar Radaceanu, general maior William Suder, colonel Walter Roman Neulander, tatal lui Petre Roman, Alexandru Moghioros, Erwin Voiculescu, Liuba Kisinevski, Silviu Brukner Brucan, Horia Liman, Aisig Brauer zis Alexandru Graur, Mihail Roller, Paul Cornea (Oare este ruda cu renumita disidenta si revolutionara Doina Cornea?), Vitner Croh Malniceanu, Zigu Ornea, Tertulian Petroveanu, Nina Cassian, Maria Banus, Sergiu Parcasanu, Alexandru Mirodan, Ioska Chisinevski, Leonte Rautu si alti care au implementat COMUNISMUL- BOLSEVIC SOVIETIC in Romania si au comandat crime impotriva poporului roman.
Imediat dupa aceea s-a trecut la infiintarea institutiilor statului roman ministere, cooperativizarea fortata, dar si la infiintarea de structuri ale securitatii.
Evreii ajunsi la conducerea statului Roman au inceput asasinarea milioanelor de romani care se opuneau comunismului-bolsevic sovietic. Acestia au fost umiliti, torturati bestial si lichidati in puscarii si lagare de munca fortata.
Directia Generala a Securitatii Poporului a fost structurata in Romania dupa modelul sovietic-rus a NKGB, Comisariatul Poporului pentru Securitatea Statului.
In fruntea Directiei Generale de Securitate au fost numiti evrei rusi, viitorii TORTIONARII ai Romaniei precum: director Pantelie Bodnarenko (Pantiusa), director adjunct generalul Alexandru Nikolski care aveau in subordine consilieri, experti si cadre de executie tot evreii.
Directia a II-a de Cotraspionaj a fost numit director Petre Gonciarov, iar subalterni Szabo Stefan, Hollinger Isidor, Zelman Marcu, Hida Tiberiu, Alexei Iaka, Bucicov Mira, Elmer Silvia, Farcas Andrei, Sandovici Misa, Koler Aldof, Navodaru Luiza, si alti.
Directia de ancheta a fost uns director colonel Butika Francisc, iar subalterni Antonovici, Dunegher si alti.
Directia cadre a fost pus generalul Demeter Alexandru.
Directia aV-a a fost condusa de colonel Szacsko Sandor, director adjunct colonel Hirsch.
Investigatii: colonel Leibovici.
Cifru: colonel Smerller.
Filaj: general Kovaks Plus.
Spitalul Militar al Ministerului de Interne: colonel dr. Herscovici.
Casa de Cultura a Ministerului de interne: colonel Fux Beria.
DGSP-Ploiesti: colonel Strul Mauriciu.
DGSP-Brasov: colonel Klausef Koloman.
DGSP-Suceava: colonel Adalbert.
DGSP-Oradea: colonel Kiss Ladislau.
DGSP-Pitesti: colonel Wisting Eugen diabolicul inventator de torturi si regim carceral renumitul Fenomenul Pitesti.
DGSP-Timisoara: colonel Stejkal William care a jefuit aurul svabilor si salbele banatencelor pe care l-a transformat in candelabre si obiecte de uz casnic.
DGSP-Lugoj: maior Kling tortionarul vaii Timisului.
Inchisoare Iasi: Otto Schechter.
Profesori Scolile de securitate si militie: Abramovici Herscu Moritz, Auer Imre Eugen Geza, Cohn Smil Zissu, Chusid Aisic Dora, Friedman Marcu Hary, Davidson Saim Avram, Kintzbruner Moise Michel, Walter Ichil Paul, Valdman Leon Jean, Strausber bernard Malca, Winker Elias Avram si alti care au dus un razboi de exterminare impotriva poporului roman, exact cum fac in prezent prin privatizari, restructurari si disponibilizari abuzive si ilegale cu care au distrus industria si economia romaneasca, pentru a-si face ei propria industrie, iar cetatenii romaniei au ajuns sclavii lor.
Acesti criminali si rudele lor din securitate, armata si militie impreuna cu SILVIU BRUKNER BRUCAN, ION ILIESCU, PETRE ROMAN NEULANDER si alti au organizat LOVITURA DE STAT din decembrie 1989.
Acum acesti CRIMINALI ai poporului Roman ataca inginerii, specialisti si alte categorii sociale obligate de ei sa se faca membri de partid pentru ca sa primeasca o functie intr-o intreprindere si mai mult solicita condamnarea comunismului, adica a acestor romani care nu faceau politie politica, dar nu solicita condamnarea adevaratilor TORTIONARI EVREII COMUNISTI-BOLSEVICI.
Mai mult vor legea lustratiei pentru ca sa aduca ei presedinti de stat din afara Romaniei precum asa-zisul preot Aurel Radulescu agent CIA si avocat, Lia Robertson si alti, ori parlamentari din UE, intrucat cetatenii romani cinstiti care vor sa ajunga in parlamentul romaniei sunt fosti comunisti si nu trebuie sa ajunga in aceasta institutie.
Evreii, masonii si satanistii dupa decembrie 1989 fura tot, rade tot din Romania banci, intreprinderi, terenuri, paduri si case si vor sa fie protejati de un presedinte adus de EI si de o clasa politica numita de EI.
Pe scurt, sintagma evreiasca rezista:HOTII STRIGA HOTII.
Manoliu Valentin

5 comentarii:

Anonim spunea...

Asa e cum spui d`ta.Le-am trait.Ma bucur ca nu mai am mult.93 de ani ajung.Astia nu sunt parlamentari,sunt tradatori.Acest
neam nu mai are vlaga sa riposteze gunoae-
lor dinlauntru daramite celor de afara.Pe
astia din urma ii deranjam ca existam.Si-a
intors D`zeu fata de la noi.Trebuie sa cur
ga mult sange ca sa ne trezim.Si va curge
ori vom disparea.

Anonim spunea...

cu ajutorul lui D.zeu.....veti disparea cu totii.....gunoaie verzi....va asteapta iadul pe toti.cu capitanul si maresalul vostru imputit
criminali dementi ce ati ucis in numele domnului.....sa nu aveti liniste nici pe lumea cealalta.

manoliu spunea...

IRAN ULTIMUL BASTION IMPOTRIVA SATANEI


SATANA ATACA IRANUL

IRAN LAST BULWARK AGAINST SATAN`S


http://www.youtube.com/watch?v=wbL2HrdzNXE

http://www.youtube.com/watch?v=XriNvwvc5TE

http://www.youtube.com/watch?v=Lxfrvs2sOEI

Unknown spunea...

Buna ziua,

La 5 ani dupa oficializarea raportului Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania va semnalez un studiu cuprinzator (se inventariaza peste 3000 de nume demne de toata scarba) de tematica partial suprapusa celei a comisiei, dar cu concluzii in mod posibil atat de "incorecte politic" incat nu-l veti vedea vreodata publicat de vreo editura din aceasta tara:

http://www.scribd.com/doc/68602280/Zydokomuna.

Pentru eventualii amatori, raportul este disponibil si in format pdf, respectiv word, insa nu v-as sfatui sa ma contactati; veti fi promt, definitiv si irevocabil condamnati ca antisemiti.

La vremuri mai bune!

I.A.

Anonim spunea...

CAT DE ITIOT SA FI CA SA CITESTI IMBECILITATIILE ASTEA..........UOOOOOOOOOO JEGOSILOR !!!!!!!!!!!